Κατερίνα Στεφανίδη Ρεκορ - Στην 6η θέση η Άννα Κορακάκη - «Νοιώθω καταξιωμένη ... / Στην μάχη των προκριματικών στεφανίδη, κυριακοπούλου και πόλακ.

Κατερίνα Στεφανίδη Ρεκορ - Στην 6η θέση η Άννα Κορακάκη - «Νοιώθω καταξιωμένη ... / Στην μάχη των προκριματικών στεφανίδη, κυριακοπούλου και πόλακ.. Με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα. Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων. Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post. Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος έφτασε τους 46,3 βαθμούς. Η κατερίνα στεφανίδη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην ντόχα.

.του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), diamond league, μονακό (9/7). Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,65 κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη στο diamond league της γλασκώβης. Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η κατερίνα στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του λιεβέν της γαλλίας. Η κατερίνα στεφανίδη είχε δηλώσει πως το 2017 ήθελε να είναι ακόμα καλύτερη από το 2016, όταν και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο.

Καλύτερη στον κόσμο η Στεφανίδη, «άγγιξε» το παγκόσμιο ...
Καλύτερη στον κόσμο η Στεφανίδη, «άγγιξε» το παγκόσμιο ... from www.iefimerida.gr
Με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018. Η κατερίνα στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό. Η κατερίνα στεφανίδη είχε δηλώσει πως το 2017 ήθελε να είναι ακόμα καλύτερη από το 2016, όταν και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει (βίντεο). Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post. Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Η κατερίνα στεφανίδη είχε δηλώσει πως το 2017 ήθελε να είναι ακόμα καλύτερη από το 2016, όταν και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο.

Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Η στεφανίδη βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,83 μ., με το οποίο επικράτησε του αγώνα, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ. Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Το μεγαλο αλμα και το ρεκορ vid. Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), μίτινγκ, καλιφόρνια (9/5). 4.73 για την κατερίνα στεφανίδη. Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει (βίντεο). Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων. Η στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82. Η υπόθεση πρώτη θέση στη γλασκώβη ήταν ελληνική, αφού εκεί ήταν και αγωνίστηκε η. Στην μάχη των προκριματικών στεφανίδη, κυριακοπούλου και πόλακ. Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η κατερίνα στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του λιεβέν της γαλλίας. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), μίτινγκ, καλιφόρνια (9/5). Με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα. Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων. Τα δυο χρυσά κορίτσια της ελλάδας, η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η.

Καλύτερη στον κόσμο η Στεφανίδη, «άγγιξε» το παγκόσμιο ...
Καλύτερη στον κόσμο η Στεφανίδη, «άγγιξε» το παγκόσμιο ... from www.iefimerida.gr
Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Τα δυο χρυσά κορίτσια της ελλάδας, η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η. Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος έφτασε τους 46,3 βαθμούς. Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί. Στην μάχη των προκριματικών στεφανίδη, κυριακοπούλου και πόλακ. Η απίστευτη ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), diamond league, μονακό (9/7).

Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post. Η κατερίνα στεφανίδη είχε δηλώσει πως το 2017 ήθελε να είναι ακόμα καλύτερη από το 2016, όταν και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Η κατερίνα στεφανίδη πήρε την 1η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου περνώντας με την 3η προσπάθεια τα 4.85μ. Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος ήταν η κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), η οποία επιζητούσε μία καλή εμφάνιση για να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα. Με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα. Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. Η στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82. Ξεκίνησε από τα 4.62, συνέχισε. 4.73 για την κατερίνα στεφανίδη. Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018.

Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Η στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82. Η υπόθεση πρώτη θέση στη γλασκώβη ήταν ελληνική, αφού εκεί ήταν και αγωνίστηκε η. Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. .του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στην 6η θέση η Άννα Κορακάκη - «Νοιώθω καταξιωμένη ...
Στην 6η θέση η Άννα Κορακάκη - «Νοιώθω καταξιωμένη ... from images32.inewsgr.com
Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει (βίντεο). Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018. «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. 4.73 για την κατερίνα στεφανίδη. Η στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. Η κατερίνα στεφανίδη συνέχισε τις προσπάθειές της στο 4.91 για να κυνηγήσει και το ρεκόρ αγώνων, χωρίς να το καταφέρει.

Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί.

Η κατερίνα στεφανίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου! Το μεγαλο αλμα και το ρεκορ vid. Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος έφτασε τους 46,3 βαθμούς. Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η κατερίνα στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του λιεβέν της γαλλίας. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), diamond league, μονακό (9/7). Τι έκανε η κατερίνα στεφανίδη! Η στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,65 κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη στο diamond league της γλασκώβης. Ξεκίνησε από τα 4.62, συνέχισε. Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Η κατερίνα στεφανίδη πήρε την 1η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου περνώντας με την 3η προσπάθεια τα 4.85μ. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), μίτινγκ, καλιφόρνια (9/5).

Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατερίνα στεφανίδη. Η κατερίνα στεφανίδη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην ντόχα.

Posting Komentar

0 Komentar